Una quarantena d'hostalers de l'Alt Urgell s'informen per conèixer la nova normativa europea sobre els al·lergògens

La Seu d'Urgell (ACN).- Una quarantena d'hostalers de l'Alt Urgell han participat a una xerrada informativa de l'Associació d'Hostaleria de Lleida per tal de conèixer la nova normativa europea sobre els al·lèrgens, com afecta al seu negoci i quina és la forma d'aplicar-la. La nova normativa, d'aplicació immediata, obliga als restaurants i proveïdors a informar i fer coneixedors de 14 possibles al·lèrgens que continguin els aliments que ells preparen. El secretari general de la Federació d'Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona, ha afirmat que "caldrà informar els usuaris i clients ja sigui per escrit o oralment, de fet encara estem pendents de la llei de l'estat espanyol que digui com aplicar aquesta nova normativa".
Una quarantena d'hostalers de l'Alt Urgell s'informen per conèixer la nova normativa europea sobre els al·lergògens

Una quarantena d'hostalers de l'Alt Urgell s'informen per conèixer la nova normativa europea sobre els al·lergògens

La Seu d'Urgell (ACN).- Una quarantena d'hostalers de l'Alt Urgell han participat a una xerrada informativa de l'Associació d'Hostaleria de Lleida per tal de conèixer la nova normativa europea sobre els al·lèrgens, com afecta al seu negoci i quina és la forma d'aplicar-la. La nova normativa, d'aplicació immediata, obliga als restaurants i proveïdors a informar i fer coneixedors de 14 possibles al·lèrgens que continguin els aliments que ells preparen. El secretari general de la Federació d'Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona, ha afirmat que "caldrà informar els usuaris i clients ja sigui per escrit o oralment, de fet encara estem pendents de la llei de l'estat espanyol que digui com aplicar aquesta nova normativa".