Barcelona

Una nova app per confessar-se

El capellà indica que està disponible per confessar, i qualsevol feligrès el pot geolocalitzar

RedaccióActualitzat

L'Església catòlica ha començat a utilitzar una aplicació de mòbil per facilitar la vida als seus feligresos. Els catòlics practicants poden trobar capellans de guàrdia amb un clic perquè els perdonin els pecats.

El capellà indica que està disponible per confessar i qualsevol feligrès el pot geolocalitzar. Poden quedar dins de l'església, o a fora, com, per exemple, en un parc. Com ell, hi ha una quinzena de capellans a tot Catalunya que estan inscrits en l'aplicació "Confesor Go".

Segons els capellans, aquesta aplicació és molt útil quan l'església està tancada o el sacerdot està il·localitzable, aleshores l'app pot ser molt efectiva.

Segurament a la gent més tradicional i més gran li serà més difícil acostumar-se a una novetat com aquesta, però és possible que els feligresos més joves i els consumidors de xarxes socials trobin que és una bona idea.

Hi participen un centenar de capellans repartits per tot Espanya i des de l'aplicació s'ha verificat que tots tinguin les llicències de confessió amb les seves diòcesis.

L'Arquebisbat de Barcelona creu que aquesta és una eina més per als creients que desitgin confessar-se o trobar una ajuda espiritual. Aquesta aplicació de mòbil es va estrenar ahir, dia de la Immaculada Concepció, però ha estat una setmana de proves, i asseguren que ha tingut una bona rebuda. Des d'ahir, més de nou mil persones s'han descarregat l'aplicació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut