Façana del número 229 de la carretera de Collblanc, l'immoble on ha passat l'incident.
Les dues dones es trobaven al segon pis del número 229 de la carretera de Collblanc.
L'Hospitalet de Llobregat

Una dona morta i una altra ferida en intoxicar-se per monòxid de carboni a l'Hospitalet de Llobregat

Els Bombers han trobat les víctimes, mare i filla, a terra en un immoble de la carretera de Collblanc. L'incident, que inicialment semblava que podia ser una fuita de gas, ha passat per la mala combustió d'un escalfador.

RedaccióActualitzat
Una persona ha mort i una altra està en estat crític després de resultar intoxicades per monòxid de carboni en un immoble de la carretera de Collblanc, dins el terme municipal de l'Hospitalet de Llobregat. Les víctimes han estat localitzades pels Bombers de la Generalitat, que han rebut un avís de fuita de gas poc abans de dos quarts d'onze.

Els efectius desplaçats s'han trobat dues dones inconscients al segon pis del número 229 de la carretera de Collblanc, una d'elles estava morta i l'altra ha estat traslladada a l'hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí després de ser atesa pels efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Gas Natural, que s'ha desplaçat al lloc dels fets, assegura que no hi havia cap escapament. Segons les primeres conclusions dels Bombers, l'incident s'ha produït per la mala combustió d'un escalfador.

La persona ferida ha estat rescatada des de l'exterior amb el vehicle autoescala i els Bombers han procedit a ventilar tant del pis afectat com l'escala de l'immoble.

Fins al lloc s'han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues unitats del SEM.

Anar al contingut