Alguns alumnes, en el moment de pujar a l'autocar per anar cap a l'hotel (ACN)
Els alumnes de Camprodon han dormit en aquest hotel de Ripoll
Ripoll

Una cinquantena d'alumnes del Ripollès passen la nit fora de casa a causa de la neu

Són 45 alumnes de Camprodon i tres estudiants d'un centre d'educació especial de Ripoll, que han fet nit en un hotel d'aquesta ciutat i que tornaran a casa al llarg del matí de dijous, quan l'autocar que els porta rebi autorització per tornar a casa

RedaccióActualitzat

La nevada ha portat una cinquantena d'estudiants del Ripollès a dormir aquesta nit fora de casa. Són alumnes del CEIP Doctor Robert de Camprodon, al Ripollès, que han passat la nit en un hotel de Ripoll. Havien anat d'excursió a Barcelona i, a la tornada, a causa de la neu, van aturar el viatge a Ripoll.

 

Al Consell Comarcal del Ripollès els van donar berenar i, passades unes hores, davant la intensitat de la nevada, es va decidir que era millor que es quedessin a passar la nit a Ripoll. Segons ha informat l'organisme, han dormit a l'hotel La Trobada. Allà també han dormit tres alumnes del Centre d'Educació Especial Ramon Suriñach, de Ripoll que són residents a Sant Pau de Segúries, Llanars i Sant Joan de les Abadesses i que tampoc no van poder tornar a casa.

 

 

 

El Consell Comarcal ha habilitat el telèfon 676 43 99 71 per a les famílies que necessitin informació. Veient la situació, l'organisme ha optat per suspendre el transport escolar d'aquest dijous:

 

Arran de la nevada, aquest dimecres a Camprodon van suspendre les classes a primera hora de la tarda i van coordinar el transport escolar perquè els alumnes poguessin tornar a casa. Els alumnes de Molló, Setcases i Salarsa es van quedar a les escoles fins que es van netejar les carreteres. Es va activar transport escolar amb vehicles 4x4 per als alumnes de Gombrèn, Queralbs, Pardines i Campelles.

A la Garrotxa, també es van avançar les sortides de classes, per exemple als centres Verntallat a la Vall d'en Bas i Joan Maragall a Santa Pau. A Olot, es van suspendre les classes de tots els centres de la ciutat que realitzen cicles formatius i també de l'Escola Oficial d'Idiomes.

I a Osona, només van avançar la tornada a casa a la zona del Bisaura.

El Ripollès, la Garrotxa, el Berguedà i Osona és on hi va haver més incidències per la neu i el gel, en un episodi que ha emblanquinat cotes baixes

Anar al contingut