L'agrupació La Familia Verdugo en la seva representació parodiant la situació catalana amb tres personatges que imitaven Puigdemont
L'agrupació La Familia Verdugo en la seva representació parodiant la situació catalana amb tres personatges que imitaven Puigdemont

Una "chirigota" de Cadis fa broma amb la "decapitació" de Puigdemont

Una de les companyies que participen en el Concurs Oficial d'Agrupacions Carnavalesques, previ al carnaval de Cadis, fa una paròdia de la situació catalana

RedaccióActualitzat

Una de les "chirigotas" del Concurs Oficial d'Agrupacions Carnavalesques de Cadis ha creat polèmica. En la representació, protagonitzada per uns imitadors de Puigdemont, se simula una cerimònia de decapitació del president de la Generalitat cessat pel 155.

 

 

L'agrupació La Família Verdugo ha començat amb la cantarella:

"Segons l'article 155 de la constitució espanyola d'Espanya i la humanitat, es condemna per alta traïció l'ulleres que és aquí darrere."

A continuació, apareixen tres persones molt similars al número 1 de JuntsxCat amb estelades a la mà.

Acompanyat de la melodia de "Devuélveme la vida", del cantant Antonio Orozco, el personatge fa un "mea culpa" i demana clemència:

"Demano perdó per haver celebrat un referèndum. Demano perdó per les urnes que vaig col·locar. En realitat, eren caixes de roba d'hivern, però és que allà és veure les caixes i llençar un paper. Jo demano perdó perquè no vull complir més condemna. Et demano perdó de l'única manera que sé. Perdona'm la vida."

Acte seguit, se li retira l'estelada, que se substitueix per la bandera d'Espanya. Un dels presents pregunta al públic si s'ha de perdonar la vida a Puigdemont i hi ha una resposta unànime: "¡No!"

La situació catalana és un dels temes més recurrents en aquest tipus de representacions que tenen com a finalitat fer una lectura còmica de la situació actual.

Anar al contingut