Dècims de loteria exposat en una estafeta.
Dècims de loteria exposat en una estafeta.
Lleida

Una administració de loteries de Lleida ajuda ONGs i entitats sense ànim de lucre a recaptar fons

La iniciativa solidària, anomenada "saquet ple", assessora entitats sense ànim de lucre sobre els productes que els poden servir per recaptar fons i també els dóna espais gratuïts al seu web.

RedaccióActualitzat
L'administració de loteries més antiga de la ciutat de Lleida ha creat una iniciativa solidària anomenada "saquet ple" per ajudar ONGs i entitats socials i esportives a recaptar fons per als seus projectes amb la venda de participacions de loteria.

L'administració de loteria número 1 de Lleida assessora aquestes entitats sense ànim de lucre i posa a la seva disposició espais gratuïts al seu web pequè puguin recaptar més fons en la venda de loteria amb finalitats benèfiques.

David Masip, gerent de loteriaslleida.com, explica que pretenen "donar a conèixer a totes aquelles entitats que puguin tenir necessitats de finançament -com ONGs o entitats esportives sense ànim de lucre- totes les opcions i productes que tenim amb loteria nacional, ja sigui amb loteria de Nadal, primitives..., per poder obtenir ingressos extraordinaris.

Penyes, associacions benèfiques de Lleida i organitzacions com AdopXina s'han mostrat interessades en aquesta iniciativa. Per això, l'Ajuntament de Lleida ha distingit Loteriaslleida.com com a "Empresa solidària 2013".
Anar al contingut