Javier Arenas, en una imatge del vídeo
Javier Arenas, en una imatge del vídeo

Un vídeo anònim remou la campanya per liderar el PP atacant Sáenz de Santamaría

Ironitza sobre el passat d'Arenas, Villalobos i Montoro

RedaccióActualitzat

Un vídeo anònim fet públic aquest divendres ha sacsejat la campanya per la presidència del Partit Popular. Amb la música de la popular sèrie de Televisió Espanyola "Cuéntame", en el vídeo hi apareixen Javier Arenas, Celia Villalobos i Cristóbal Montoro. Porta el títol "Cuéntame cómo vais a renovarnos".

Tots tres polítics són col·laboradors de Soraya Sáenz de Santamaría, que s'enfrontarà amb Pablo Casado en la votació per presidir el partit. La decisió es prendrà en el congrés extraordinari que es farà el 20 i 21 de juliol. Casado ja ha negat tenir res a veure amb la producció del vídeo.

 

El vídeo, de poc més de dos minuts, mostra primer diverses imatges de Javier Arenas, que va ser candidat per la UCD el 1979, pel Partido Democrático Popular (PDP) el 1982 i pel PP el 1989. També s'explica que va ser candidat a la presidència de la Junta d'Andalusia quatre vegades: 1994, 1996, 2008 i 2012, sense aconseguir en cap d'aquests casos ocupar el càrrec.

Per la seva banda, Celia Villalobos apareix com a diputada d'Aliança Popular el 1986. La mostra també com a Ministra de Sanitat l'any 2000, quan, tal com mostra un retall de diari, va desaconsellar fer brou amb ossos de vaca. El 2007 apareix apressant el xofer del seu cotxe oficial i el 2015 com a vicepresidenta del Congrés de Diputats, en el polèmic episodi en què se la veia jugant al Candy Crash en plena se sessió parlamentària.

Finalment, Cristóbal Montoro hi surt com diputat per Madrid el 1993 i com a ministre d'Hisenda en dues etapes: el 2000 i el 2011. En destaquen les pujades d'impostos que va decretar.

Finalment, apareix Soraya com a "col·laboradora especial".

El vídeo acaba mostrant Arenas en un discurs en què assenyalava: "Els que hi eren fa trenta anys no poden conquerir el futur."

ARXIVAT A:
PP
Anar al contingut