Un registre únic per a tots els webs de la CCMA

El canvi de registre facilita la participació a tots els portals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals amb l'entrada d'una adreça de correu electrònic i una contrasenya.

Actualitzat
Els lectors del 324 que estaven registrats al portal per fer comentaris a les notícies o publicar els seus propis continguts a l'espai de participació, El meu324, deuen haver vist certes modificacions a l'hora de fer les seves aportacions durant els darrers dies.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) està unificant els registres a les pàgines web dels seus portals. D'aquesta manera, els usuaris de TV3, Catalunya Ràdio, Esport3, 3/24, 3XL, els webs dels programes Cuines i el de la Botiga de TV3 han rebut un missatge amb les explicacions necessàries per continuar participant "online" amb unes petites modificacions.

Amb aquesta implementació tecnològica serà més fàcil participar, ja que no caldrà omplir un formulari per a cada portal, sinó que amb el mateix registre es podrà entrar a totes les pàgines posant l'adreça de correu electrònic i la contrasenya.

La novetat és que, per assegurar una participació de qualitat, ara l'usuari de les nostres pàgines és identificat amb nom i cognom, en comptes d'estar-ho, com fins ara, amb un "nick".  


Anar al contingut