Vila-seca

Un noi mor atropellat pel tren a Vila-seca quan intentava treure els seus gossos de les vies

El jove ha caigut a la via quan intentava treure els gossos i un tren de mercaderies que passava en aquell moment els ha atropellat

RedaccióActualitzat

Un jove d'uns 19 anys de Vila-seca ha mort atropellat pel tren aquest migdia prop de l'estació. El jove passejava els seus dos gossos quan aquests s'han escapat fins a les vies.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els fets han passat poc després de dos quarts de dotze, quan els gossos han accedit a les vies i el seu amo els ha intentat agafar. El jove ha caigut a la via poc abans que passés un tren de mercaderies que no s'havia d'aturar a l'estació i que els ha envestit a tots tres. Els dos gossos també han mort atropellats. 

El jove passejava pel carrer Galceran de Pinós, pròxim a l'estació, i ha pogut accedir a la via, que en aquest tram no està tancada.

Com a conseqüència de l'atropellament, la circulació de trens de la línia R-15 entre Reus i Tarragona han quedat tallada durant unes hores i els desplaçaments es feien en autocar. Ara ja s'ha restablert la circulació. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut