L'April amb la seva cria, en la imatge que n'ha difós l'Animal Adventure Park
L'April amb la seva cria, en la imatge que n'ha difós l'Animal Adventure Park

Un milió de persones segueixen en directe per internet el part de la girafa April

El públic del zoo decidirà el nom de la cria en un concurs

RedaccióActualitzat

La girafa April ja ha parit. Després de setmanes en directe per internet, finalment ha arribat el moment. I un milió de persones ho han vist en directe.

L'Animal Adventure Park de Nova York ha donat la notícia aquest dissabte i ha retransmès el part a YouTube, com ha anat fent des de fa més d'un mes. Milions de persones s'han connectat a aquesta emissió.

L'April ha parit cap a les cinc de la tarda, hora d'aquí. Ha trigat una hora a donar a llum el seu quart cadell. Encara no se sap ni la mida ni el sexe de la petita girafa. El nom, el decidirà el públic del zoo en un concurs.

Una cria al néixer pot pesar prop del 70 quilos i fer uns 2 metres d'alçada. Les girafes tenen un període de gestació de 15 mesos i donen a llum dretes. Als vint minuts de néixer, els petits ja es poden posar drets i, tot i caure des d'una alçada de dos metres, no acostumen a patir danys. En el cas de la cria de l'April, ha trigat una mica més, gairebé una hora.

Aquest és el vídeo del moment del part, que té més de vuit milions de visites:

 

Les imatges del zoo es poden seguir en directe a YouTube:

La popularitat d'April ha servit a l'Animal Adventure Park de l'estat de Nova York per aconseguir finançament a través de donatius i productes de l'April.

La quarta cria

April té 15 anys i el seu company Oliver en té 5. Aquesta ha estat la quarta cria per April, per Oliver en canvi, ha estat la primera. Oliver i April va estar junts durant curts períodes de temps, segons explica el parc. Els mascles, no participen en el naixement de la cria, i estan separats de les femelles.

El parc assegura que les seves girafes tenen un dels espais més grans dels Estats Units i diuen que estan orgullosos del nivell de cura, felicitat i salut dels animals.

Anar al contingut