Façana de l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa (Foto: Panoramio / Pius X Cisa i Camps)
El detingut estava ingressat a l'UCI de l'Hospital de Manresa. (Foto: Panoramio / Pius X Cisa i Camps)
Manresa

Un jove ingressat a l'UCI per infart després d'enfrontar-se amb els mossos que el detenien

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Manresa un home de 34 anys que tenia 13 ordres de recerca i detenció de diferents jutjats espanyols i dels agents de la policia catalana. Durant la detenció l'home es va resistir violentament i va amenaçar els agents amb una arma que els havia aconseguit agafar. Cinc mossos van resultar ferits. Després de reduir-lo van detectar que el detingut presentava símptomes d'un infart i el van traslladar a un centre mèdic, on ha quedat ingressat a l'UCI.

RedaccióActualitzat
Els Mossos van reconèixer el detingut, Sergio E.C., veí de Manresa, divendres a la nit mentre s'esperava en un semàfor dins d'un turisme. Es va intentar escapar, però el van interceptar a l'avinguda Universitat.

En un primer moment, l'home va donar una identitat falsa als agents, intentat fer-se passar pel seu germà, però la seva gran corpulència i robusta constitució física el van delatar.

Els agents van demanar reforços per detenir-lo i quan ho van fer va respondre violentament. Durant l'enfrontament, el detingut va arrencar l'arma del cinturó d'un dels mossos i la va esgrimir en to amenaçador contra els policies fins que el van poder desarmar.

Un cop emmanillat van veure que respirava amb dificultat, per la qual cosa van activar una ambulància que el va traslladar a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, on està ingressat a l'UCI.

Cinc mossos d'esquadra també van haver de ser atesos al centre i aquesta matinada els han donat d'alta.

El detingut té nombrosos antecedents policials i se l'acusa d'un delicte d'atemptat i resistència greu contra els agents de l'autoritat.



Anar al contingut