Roma

Un italià amb pocs recursos rebutja una herència de 2,5 milions d'euros de la seva mare per integritat moral

Un italià emigrat a Londres s'ha assabentat que la seva mare, que va morir fa deu anys, li ha deixat una herència de 2,5 milions d'euros. Tot i que l'italià es dedica a rentar plats, ha decidit rebutjar els diners perquè tenia una mala relació amb la seva mare, segons informa la premsa local. L'advocat de la mare va publicar un anunci en alguns diaris britànics per localitzar Angelo Piroddi. Aquest havia marxat de la seva ciutat natal, Sardenya, per anar a Londres, des d'on va escriure, per última vegada, a la seva mare el 1992, on li deia que no el busqués mai més. El rentaplats ha estat localitzat i ha declarat que no vol l'herència.

Actualitzat
El rentaplats italià estava a punt de perdre una herència que ni sabia que podria tenir, ja que les seves tietes l'havien reclamat, tot i que la mare havia deixat en testament que l'únic hereu era Angelo Piroddi. La mare va deixar clar al testament que no volia que els seus diners anessin a parar a les seves germanes.

Angelo Piroddi viu de manera humil al municipi Reading, on segueix de rentaplats, com quan va escriure la carta a la seva mare. L'Angelo ha declarat que no vol els diners. "Els donaré a algú. No estimo les persones que m'han deixat aquesta herència. La meva mare m'ha donat sempre problemes quan era viva i ara me'ls segueix donant fins i tot morta."
Anar al contingut