Figueres

Un incendi provocat per un petard crema dos cotxes a Figueres i obliga a desallotjar 25 persones

Un petard que han fet esclatar en una zona de matolls pròxima a la Via Augusta de Figueres, ha estat la causa de l'incendi que, a primera hora de la tarda, ha cremat totalment dos cotxes i parcialment un de tercer. El foc, que s'ha propagat per l'exterior dels tres primers pisos d'un bloc d'habitatges, també ha cremat algunes persianes i les galeries. Un veí i un bomber han hagut de ser traslladats a l'Hospital de Figueres per una intoxicació lleu a causa de la inhalació de fum. En l'extinció del foc, hi han treballat deu dotacions terrestres de bombers i dos mitjans aeris.

Actualitzat
Dues persones han resultat intoxicades lleument pel fum de l'incendi declarat en uns matolls al costat d'un bloc d'habitatges de Figueres, a la Via Augusta.

Els Mossos han desallotjat 25 veïns de la zona i un d'ells ha patit una intoxicació lleu per inhalació de fum, per la qual cosa ha estat traslladat a l'Hospital Comarcal de Figueres, igual que un dels bombers.

Els tècnics del gas també ha acudit a la zona a revisar les instal·lacions pis per pis. Al lloc de l'incendi s'han desplaçat deu dotacions terrestres dels bombers i dos mitjans aeris i sobre les 15.15 l'han donat per controlat i s'han quedat treballant al lloc dos camions per remullar la zona cremada.
Anar al contingut