Samuel Eto'o ha aconseguit el primer "hat-trick" del Chelsea al Manchester United. (Foto: Reuters)
Premier League

Un "hat-trick" d'Eto'o dóna la victòria al Chelsea davant el Manchester United (3-1)

El Chelsea s'ha imposat al Manchester United (3-1) gràcies a un "hat-trick" del camerunès Samuel Eto'o en la 22a jornada de la Premier League. Els de Mourinho són tercers a dos punts del líder, l'Arsenal, i a un del Manchester City.

El Chelsea s'ha imposat al Manchester United (3-1) gràcies a un "hat-trick" del camerunès Samuel Eto'o en la 22a jornada de la Premier League. Els de Mourinho són tercers a dos punts del líder, l'Arsenal, i a un del Manchester City. Amb aquesta victòria, els "blues" segueixen el ritme imposat al capdamunt de la competició després dels respectius triomfs dissabte dels "gunners" i dels "citizens".

L'Arsenal va guanyar el derbi londinenc al Fulham (2-0) amb 5 minuts decisius de l'asturià Santi Cazorla, l'encarregat de fer pujar al marcador els dos gols de l'equip d'Arsène Wegner. El Manchester City va vèncer el Cardiff (4-2), cuer de la Premier, amb els gols d'Edin Dzeko, el sevillà Jesús Navas, Yaya Touré i Agüero

El Liverpool, quart classificat provisional, només va aconseguir empatar a casa contra l'Aston Villa (2-2) després d'haver encaixat dos gols en poc més de 30 minuts. L'Everton, a dos punts dels "reds", intentarà sumar els tres punts en el seu partit a domicili contra el West Bromwich dilluns i arrabassar així la posició de Champions al Liverpool.