Lloret de Mar

Un ferit greu i un de lleu en un incendi en un immoble de Lloret de Mar

A quarts de nou d'aquest matí s'ha declarat un incendi el primer pis d'un edifici de Lloret de Mar. Un dels ocupants de la vivenda s'ha fet cremades greus als braços i a la cara i ha hagut de ser traslladat amb helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Una altra persona ha resultat ferida lleu. L'estructura de l'edifici no ha quedat danyada, però els bombers han fet estar-se els veïns una estona al terrat, perquè hi havia molt de fum. Un altre incendi que no ha provocat ferits en un taller de Ripollet ha quedat extingit en vint minuts. I a Sant Feliu de Llobregat, els bombers han desallotjat un edifici per una fuita de gas.

Actualitzat
L'incendi s'ha declarat en un habitatge de l'avinguda Amèrica, al número 28, i en l'extinció han hin treballat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat. El foc, que ha cremat la cuina i el saló de l'habitatge, ha obligat a evacuar Antonio G. en helicòpter a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on ha estat atès de cremades a la cara, els braços i el cos, a més d'una intoxicació per inhalació de fum.

L'altre ferit, Juan Manuel L., ha estat atès pels serveis sanitaris per una intoxicació lleu a causa de la inhalació de fum, mentre que la resta de veïns de l'immoble han sortit il·lesos en resguardar-se de l'incendi al terrat.

Els Bombers de la Generalitat també han hagut d'intervenir amb deu dotacions en un incendi en un taller mecànic de Ripollet que ha quedat controlat en 20 minuts i no ha provocat cap ferit.

D'altra banda, mitja dotzena de veïns d'un antic edifici de Sant Feliu de Llobregat han estat desallotjats com a mesura preventiva, a causa d'una alerta per una fuita d'aigua que podria estar danyant els fonaments de l'edifici.

L'arquitecte municipal i els responsables de la companyia d'aigües s'han desplaçat a l'edifici sinistrat per examinar-lo i avaluar l'abast de la fuita d'aigua, amb la finalitat de decidir si permeten el retorn dels veïns a casa seva o si abans és necessari adoptar mesures de seguretat per consolidar la finca.
Anar al contingut