Atropellament a El Rastro (Foto: EFE)
El vehicle hauria perdut el control i ha envestit 12 persones, una de les quals ha quedat ferida de gravetat.
Madrid

Un atropellament múltiple al mercat madrileny d'El Rastro deixa un ferit greu i dotze de lleus

Tretze ferits, un d'ells greu, en un atropellament múltiple al mercat madrileny d'El Rastro. Per causes que es desconeixen, el conductor del vehicle hauria perdut el control i ha envestit 12 persones que eren al mercat. La majoria dels ferits, amb contusions lleus, han estat atesos al mateix lloc de l'accident. El conductor del vehicle i el ferit greu han estat traslladats a l'Hospital Gregorio Marañón.

Actualitzat
Atropellament múltiple a Madrid. Els fets han passat poc abans de les nou d'aquest diumenge al matí, quan un conductor ha envestit 12 persones al mercat madrileny d'El Rastro, quan els venedors estaven instal·lant les paradetes. El conductor hauria perdut el control del vehicle, s'ha emportat tres paradetes i ha acabat xocant contra un fanal, que ha caigut sobre una parada.

A conseqüència de l'atropellament, una persona ha resultat ferida de gravetat i l'han traslladada a l'Hospital Gregorio Marañón. El conductor del vehicle també ha estat traslladat a l'hospital amb contusions de caràcter moderat. La resta de ferits han estat atesos al mateix lloc de l'accident perquè presentaven contusions lleus. Els Bombers han retirat el fanal caigut i la policia investiga ara les causes de l'accident.

Alguns venedors que han presenciat l'accident han explicat que el conductor del vehicle, un home d'uns 50 anys, no semblava haver begut i no descarten que s'hagués pogut marejar, perquè "estava molt blanc", quan ha xocat amb el fanal. Segons els mateixos venedors, el conductor es disposava a aparcar el cotxe i n'ha perdut el control en un carrer que només està obert al trànsit els diumenges, per permetre l'accés dels comerciants d'El Rastro.
Anar al contingut