Barcelona

Trias recorda l'aniversari de la consulta de la Diagonal per apel·lar al vot dels decebuts amb el PSC

Les alumnes de l'escola de dansa Fàbrica de Somnis han estat les primeres a actuar en el míting de Xavier Trias al Centre Catòlic de Sants. Amb el permís de la cantant Núria Feliu, que era entre el públic, la telonera principal ha estat una altra Núria, la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert.

Actualitzat
De Gispert ha assegurat que, aquest cop, les enquestes l'encertaran. "El dia 22 no és que desitgem que Trias sigui l'alcalde. És que seràs alcalde, Xavier. Seràs el nostre pròxim alcalde de la ciutat", ha dit, convençuda.

Per la seva banda, l'alcaldable de Convergència i Unió ha apel·lat al vot de la gent decebuda amb el PSC i ha recordat una efemèride. "Avui és l'aniversari. Sabeu quin aniversari és avui? És molt interessant el que passa avui", ha dit, enigmàtic. Finalment, Trias ha resolt l'enigma: "Avui és l'aniversari de la consulta de la Diagonal. Fa un any de l'organització d'una consulta en la qual ens vam deixar 3,5 milions d'euros, i que es acabar convertint en un plebiscit que ha estat el ridícul d'aquesta ciutat".

A la sortida, el candidat s'ha trobat amb un so ben diferent del "Waka-waka" del principi: la sirena que sortia de Can Vies, la casa okupada del davant del centre on s'ha celebrat l'acte.
Anar al contingut