Formentera

Tres tripulants d'un veler morts després de xocar contra unes roques a Formentera

Tres ocupants més de la nau han patit hipotèrmia en caure al mar per les fortes onades

RedaccióActualitzat

Tres tripulants d'una embarcació de nacionalitat francesa han mort després de xocar contra unes roques a la zona d'Es Caló de l'illa de Formentera  per les fortes onades, segons fonts de la Capitania Marítima.

Tres ocupants més del veler han patit hipotèrmia en caure al mar. Salvament Marítim ha intentat rescatar-los però han necessitat un helicòpter, que els ha traslladat a l'hospital de Formentera, on els ha atès un equip de psicòlegs.

Els fets han passat a les set del matí, quan l'embarcació d'onze metres d'eslora que fondejava la zona s'ha precipitat cap a un penya-segat per les fortes onades i ha quedat destruïda del totPer evitar l'impacte, els tripulants, però, han intentat llençar cordes a terra per estabilitzar el vaixell amb l'ajuda de veïns, però finalment l'embarcació ha acabat topant.

Les víctimes mortals, els cossos de les quals ja s'han pogut recuperar del mar, són dues dones i un home d'entre 45 i 50 anys. Són les parelles de les persones que s'han salvat.

Salvament Marítim ha explicat que gràcies a l'ajuda dels veïns s'han pogut rescatar els tres tripulants vius. A més, són ells els que també han donat l'avís als Serveis d'Emergència.

Les illes estan en alerta groga per la previsió de vents forts i onades de tres metres.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut