Barcelona

Tres sindicats de Mossos d'Esquadra defensen els agents acusat de maltractar dos detinguts a les Corts

El Sindicat de Policies de Catalunya, el Col·lectiu Autònom de Treballadors i l'Associació Professional de la Policia Autonòmica de Catalunya qualifiquen d'injustes les acusacions contra cinc mossos investigats per maltractar detinguts a la comissaria de les Corts de Barcelona. Els tres sindicats han vist les gravacions de la càmera que Afers Interns va col·locar de manera secreta a la sala d'escorcolls de la comissaria, i asseguren que no s'hi veuen maltractaments. Acusen al Departament d'Interior d'esbombar el cas per treure'n rèdits electorals.

Actualitzat
Els tres sindicats creuen que els càrrecs del Departament d'Interior han esbombat el cas i han suspès els agents per treure'n rèdits electorals. Des del Departament, reiteren que les imatges mostren una violència desproporcionada, que es pot qualificar de pallissa, i que a l'Escola de Policia ensenyen tècniques per reduir una persona sense haver-la d'agredir

Els cinc agents han esta suspesos de sou i feina mentre s'investiga si van maltractar dos detinguts a la comissaria de les Corts de Barcelona.
Anar al contingut