Brussel·les

Tres morts i un desaparegut a Bèlgica per les inundacions provocades per les pluges

El balanç de les inundacions a Bèlgica causades per les intenses pluges d'aquests dies és de tres morts i una persona desapareguda. Les fortes precipitacions han desbordat canals i rius i han inundat diversos pobles. El trencament d'un dic als afores de Brussel·les ha obligat les autoritats a evacuar amb urgència 200 habitatges. Les inundacions també han paralitzat durant unes hores els trens que connecten la capital belga amb París i Londres. El govern de Bèlgica ha mobilitzat un centenar de militars per col·laborar amb les autoritats de les localitats més afectades.

Actualitzat
Tres persones han mort  a Bèlgica i una altra continua despareguda a causa de les inundacions que han afectat el país. Les intenses pluges d'aquests dies han desbordat canals i rius i han inundat diversos pobles.

Les autoritats belgues s'han vist obligades a decretar l'alerta vermella a diverses zones. Les comunicacions per carretera també se n'han vist afectades. Militars i bombers belgues estan treballant per restablir el trànsit i ajudar les localitats més afectades.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut