"The distant barking of dogs", documental guanyador
"The distant barking of dogs", documental guanyador

"The distant barking of dogs" guanya el Premi DocsBarcelona TV3 al millor documental

"Petitet", el documental de Carles Bosch sobre aquest rumber, ha rebut el Premi del Públic

Actualitzat

"The distant barking of dogs", dirigit pel danès Simon Lereng Wilmont, ha rebut el Premi DocsBarcelona TV3 com a millor documental.

El festival s'ha clausurat aquest diumenge al vespre amb el palmarès, que destaca aquest treball sobre la supervivència d'un nen ucraïnès en zona de guerra. El festival tanca portes amb rècord de públic: més de 20.000 espectadors.

La menció especial del jurat ha estat per a l'holandesa "Miss Kiet's (kits) children", sobre una mestra que s'encarrega d'ensenyar a nens refugiats.

 

 

El Premi del Públic se l'ha endut "Petitet", el documental de Carles Bosch sobre el rumber Joan Ximénez Valentí, conegut com el Petitet.

 

 

El Premi Nou Talent, dirigit a cineastes debutants, ha anat a parar als directors d'"El espanto", Martín Benchimol i Pablo Aparo.

 

 

El documental xilè "Robar a Rodin", de Cristóbal Valenzuela, una crònica de l'accidentada exposició de l'escultor francès a Xile, ha guanyat el Premi Latitud.

El Premi Amnistia Internacional, atorgat per un jurat format per integrants de l'organització, se l'ha endut "The Congo Tribunal", de Milo Rau.

"Nobody is perfect", dirigida per Beatriz Pérez, de la Universitat Pompeu Fabra, ha guanyat el premi DOC-U.

El premi Docs&Teens, atorgat pels 3.800 assistents, se l'ha endut "El viatge d'Unai".

El festival ha tancat amb l'estrena mundial de "Sinfonía". A la projecció, hi han assistit els directors, Gilbert Arroyo i Andrés Locatelli. El protagonista del film, el tenor Juan Diego Flórez, s'ha adreçat als assistents a través d'un vídeo.

 

Anar al contingut