Els directors de cinema Spike Lee i Quentin Tarantino (Foto: Reuters)
Els directors de cinema Spike Lee i Quentin Tarantino (Foto: Reuters)
Los Ángeles

Spike Lee critica durament Tarantino pel seu últim film, "Django desencadenado"

El director de cinema ha criticat durament el seu col·lega per l'última pel·lícula, "Django desencadenado". Diu que no pensa anar-la a veure i que li sembla irrespectuosa amb els seus avantpassats.

RedaccióActualitzat
El director de cinema Spike Lee ha criticat durament el seu col·lega Quentin Tarantino per l'última pel·lícula, "Django desencadenado", que relata la història d'un esclau just abans de la guerra civil nord-americana.

La pel·lícula es va estrenar ahir als Estats Units. Al seu Twitter, Spike Lee ja ha dit que no pensa anar-la a veure perquè li sembla irrespectuosa amb els seus avantpassats, que eren africans segrestats i transportats a Amèrica com a esclaus. Lee ha afirmat que l'esclavitud va ser un holocaust i que no es pot convertir en un spaguetti western a l'estil de Sergio Leone.

Les diferències entre els dos directors ja vénen de lluny. L'any 97 Lee va criticar Tarantino perquè considerava que abusava dels termes despectius amb els negres a "Jackie Brown". L'última de Tarantino, "Django desencadenado", amb Jamie Foxx i Christoph Waltz, s'estrenarà aquí al 18 de gener.
Anar al contingut