L'Hospitalet de Llobregat

Sis mossos ferits o contusionats en un enfrontament amb veïns a l'Hospitalet de Llobregat

Els agents intentaven impedir que aquest grup de veïns bolquessin un cotxe amb una persona a dins. Hi ha dos detinguts i es busca la resta d'agressors.

RedaccióActualitzat

Sis agents dels Mossos d'Esquadra han resultat ferits o contusionats pels cops de bastó rebuts per un grup de veïns del barri de la Florida, a l'Hospitalet de Llobregat.

Els fets han passat a les cinc de la matinada, quan aquest grup d'unes sis persones intentava bolcar un cotxe amb una persona a dins. Quan els mossos ho han volgut impedir, els han atacat a cops d'estaca.

Dos dels agents han necessitat punts de sutura i els altres quatre han resultat contusionats.

Arran dels fets, els agents han detingut dues persones i busquen la resta d'agressors.

Mossos reclamen "tolerància zero"

El sindicat dels Mossos d'Esquadra SAP-Fepol ha exigit aquest divendres "tolerància zero" davant l'agressió a sis agents de la policia catalana en un altercat amb mig centenar de veïns dels Blocs Florida de l'Hospitalet de Llobregat. Ha qualificat d'"inacceptable" l'agressió i ha reclamat respostes contundents perquè cap mosso sofreixi agressions en l'exercici de les seves funcions.

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha condemnat l'agressió als Mossos d'Esquadra:

"Els mossos feien la seva feina, que és evitar que això passi i s'han trobat que, no només aquest grup de persones, sinó d'altres han intervingut contra ells."

Jané ha exposat que els agents "complien amb la seva obligació" en defensa de "l'ordre, la ciutadania i la seguretat" i ha lamentat que dos agents hagin acabat hospitalitzats per les agressions, tot i que han rebut l'alta.
          

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut