Shakira
Shakira

Shakira ajorna fins a l'any que ve tota la gira europea del nou disc, "El Dorado"

La cantant colombiana té problemes a les cordes vocals que li impedeixen actuar

RedaccióActualitzat

La gira "El Dorado Tour" que Shakira tenia prevista començar per Europa s'ajorna completament fins a l'any que ve, per problemes a les cordes vocals de la cantant colombiana. Ho han confirmat fonts de la promotora LiveNation, que en una nota assenyalen que a causa d'una hemorràgia a les cordes vocals, els metges de la cantant li han aconsellat que endarrereixi qualsevol actuació i es curi adequadament abans de la gira mundial i eviti així qualsevol dany addicional.

Shakira ja havia ajornat l'arrencada de la gira la setmana passada a Colònia, a Alemanya, i després a París, Anvers i Amsterdam. Ara, queden ajornats els concerts de la resta de capitals i ciutats europees, entre les quals Barcelona, on tenia previst actuar els dies 25 i 26 de novembre.

La promotora demana als qui ja havien adquirit les entrades que les guardin, a l'espera que s'anunciïn les noves dates per a tots els espectacles que hagin quedat pendents.

El comunicat afegeix que Shakira està decebuda amb aquest ajornament, però que treballa per recuperar-se i que desitja tornar als escenaris, alhora que agraeix la paciència dels seus fans.

Anar al contingut