Mapa d'Itàlia
L'autocar s'ha accidentat a prop de la ciutat italiana de Verona. Vigili del Fuoco
Itàlia

Setze joves hongaresos moren en un accident d'autocar a Itàlia

Els joves, d'entre 14 i 18 anys, tornaven d'un viatge d'estudis a França

Actualitzat

Setze adolescents hongaresos han mort a Itàlia aquesta matinada en un accident d'autocar a prop de Verona, al nord del país. L'autocar s'ha incendiat després de xocar amb una pilona a l'autopista. Hi ha 39 persones ferides de diversa consideració. Alguns dels ferits han pogut sortir de l'autocar abans de l'incendi i han estat traslladats a centres hospitalaris. 

El vehicle portava joves hongaresos d'entre 14 i 18 anys que tornaven d'un viatge d'estudis a França. L'accident ha passat aquest divendres a la nit en una de les sortides de l'autopista de Verona, al nord del país. A l'autocar viatjaven 55 persones.

 


Segons les primeres investigacions, l'autocar s'ha incendiat després de xocar amb una pilona de l'autopista. El xoc ha provocat que molts dels ocupants del vehicle quedessin atrapats enmig de les flames. Els mitjans locals apunten que algunes de les víctimes només es podran identificar després de fer l'anàlisis de l'ADN dels cadàvers.  

L'autocar havia fet una parada planificada només mitja hora abans de l'accident. En el moment de la col·lisió, molts dels ocupants estaven dormint. Segons algunes fonts, entre les víctimes mortals hi ha el conductor del vehicle, d'origen francès.

Anar al contingut