El nou Seat León. (Foto: SEAT)
El nou León s'ha convertit en el gran "motor" de Seat. (Foto: SEAT)
Barcelona

Seat contractarà 450 treballadors temporals per augmentar la producció a Martorell

La planta de Seat a Martorell incrementarà la xifra de treballadors temporals. Concretament, la companyia contractarà 450 treballadors més durant el febrer per cobrir l'ampliació dels torns de producció dels models León i Ibiza. Aquesta mesura es pren davant l'augment de la demanda d'aquests dos models.

RedaccióActualitzat

La companyia Seat ha anunciat que contractarà 450 treballadors temporals a la planta de Martorell. Segons un comunicat de l'empresa, aquests treballadors s'incorporaran a partir de la setmana que ve i al llarg del mes de febrer per reforçar la producció dels models León i Ibiza, davant l'increment puntual de la seva demanda.

La contractació d'aquests empleats coincideix amb l'increment a tres torns de la línia de muntatge del nou León, de la seva versió familiar i de l'Altea. També s'ha acordat treballar diferents caps de setmana durant el primer semestre de l'any en aquestes mateixes línies de muntatge i en la del model Ibiza.

El nou model León ha impulsat les vendes de Seat el 2013, que van créixer més d'un 10%. La direcció de Seat ha anunciat avui el pla de noves contractacions als representants sindicals. La flexibilitat del conveni col·lectiu de la companyia permet contractar treballadors temporals per cobrir increments de producció. Es dóna prioritat a la reincorporació d'empleats que han estat anteriorment a la companyia.

Anar al contingut