Vilanova i la Geltrú

Saura invita els joves a "no passar" de les eleccions i demana a Montilla que concreti el terme "govern progressista"

Durant un acte a Igualada, Saura ha instat els joves a "no passar" de les eleccions, i ha reiterat que un govern amb CiU suposaria "un pas enrere". Al matí, a Vilanova, ha explicat que "respecta" les reunions de Mas i Montilla amb el president del Barça, Joan Laporta, que al seu parer "no són criticables", però ha assegurat que els ecosocialistes "no seguiran aquest camí" d'afegir a la campanya "irrupcions" d'aquest tipus. Saura ha demanat a Montilla que sigui més explícit quan diu que només presidirà un "govern de progrés", i deixi clar que aquest tipus de govern no es pot fer amb CiU.

Actualitzat
Saura ha fet una crida des d'Igualada a la participació l'1-N demanant als ciutadans que "no passin" de les eleccions i busquin en les urnes la solució als seus problemes quotidians. En aquest sentit, ha dit que donar la victòria a CiU seria "fer un pas enrere" en polítiques socials.

Al matí, el candidat ecosocialista ha denunciat les "irrupcions" de Laporta i la jerarquia eclesiàstica a la campanya electoral catalana. Saura ha dit que respecta les reunions que han dut a terme els altres candidats, però que "nosaltres no seguirem per aquest camí".

D'altra banda, ha dit, durant la seva visita a l'espai protegit de la platja Llarga de Vilanova, que lamenta haver d'"interpretar" el concepte "govern progressista" pronunciat per Montilla, i ha demanat que digui "d'una vegada" que aposta per una majoria de progrés amb ERC i ICV-EUiA.



VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut