Barcelona

Pedro Sánchez es compromet a fer de Barcelona la seu d'institucions de l'Estat si guanya les eleccions

En un acte a Nou Barris, el líder del PSOE també ha aprofitat per demanar una comissió d'investigació parlamentària sobre els casos de Rato i Bárcenas

RedaccióActualitzat

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, s'ha compromès, si és elegit president del govern espanyol, a fer que Barcelona sigui "un dels líders" de l'Espanya federal que projecta. Sánchez vol que la capital catalana sigui la seu d'"institucions de l'Estat". Parafrasejant Pasqual Maragall, ha afirmat que "a Espanya li va bé si a Barcelona li va bé".

Amb una assemblea oberta aquest dissabte al districte de Nou Barris, el líder del PSOE ha tancat la gira de tres dies per Catalunya per donar suport als candidats del PSC a les eleccions municipals.

En la seva intervenció, Sánchez no ha desaprofitat l'ocasió de criticar Rajoy i li ha ha exigit una comissió d'investigació parlamentària sobre el "cas Rato" i també sobre el "cas Bárcenas":

"Quina gran hipocresia, la del PP a Catalunya! Quan el frau fiscal afecta Jordi Pujol, demana aquí una comissió d'investigació al Parlament de Catalunya, però al Congrés dels Diputats, quan aquest frau afecta Bárcenas i Rato, s'oposen a la comissió d'investigació".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut