Barcelona

Ruiz Zafón tanca la saga del cementiri de llibres oblidats

"El laberint dels esperits" és la novel·la amb què Carlos Ruiz Zafón tanca la saga que va iniciar fa quinze anys amb "L'ombra del vent"

RedaccióActualitzat

L'escriptor barceloní Carlos Ruiz Zafón tanca la saga d'El Cementiri dels Llibres Oblidats amb la novel·la "El laberint dels esperits", que es publica aquest dijous.
L'obra se situa a Madrid, s'Agaró i sobretot a la Barcelona de la dècada dels 50, i el protagonista, Daniel Sampere, intentarà resoldre la misteriosa mort de la seva mare. Zafón posa així punt final a la saga del Cementiri dels Llibres Oblidats.

"Una de les coses que jo sempre havia volgut fer amb aquest cicle de llibres era explorar el propi procés creatiu del que és narrar, de per què expliquem històries, de com es construeixen, de per què tenen determinada arquitectura, de com treballem el llenguatge."

"El laberint dels esperits" s'ha publicat de manera simultània en castellà, amb 700 mil exemplars, i, en català, amb 50 mil.

El primer llibre de la saga, "L'ombra del vent", publicat fa 15 anys, va ser un fenomen literari mundial i va convertir Zafón en l'escriptor espanyol més llegit, només superat per Cervantes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut