Villar de Vildas

Rubalcaba sobre Rajoy: "Avui sabem que va dir més mentides i no poden quedar impunes"

El líder del PSOE denuncia que Rajoy continua mentint sobre la corrupció del PP en el "cas Bárcenas" i assegura que el PSOE no es quedarà de braços plegats. "Avui sabem que va dir més mentides i no poden quedar impunes", ha dit Rubalcaba després d'assegurar que no es pot consentir que el cap de l'executiu vagi "a mentir" a les Corts.

RedaccióActualitzat
Les mentides del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, al Parlament "no poden quedar "impunes". D'aquesta manera, Alfredo Pérez Rubalcaba, el líder del PSOE, ha emplaçat el president del govern espanyol a dir la veritat en el dia que declaren com a testimonis els exalts càrrecs dels populars Francisco Álvarez-Cascos i Javier Arenas pel "cas Bárcenas". El número 1 dels socialistes espanyols denuncien que Mariano Rajoy continua mentint sobre la corrupció del PP en el "cas Bárcenas" i assegura que el PSOE no es quedarà de braços plegats. "Avui sabem que va dir més mentides i no poden quedar impunes", ha dit Rubalcaba després d'assegurar que no es pot consentir que el cap de l'executiu vagi "a mentir" a les Corts.

El dirigent socialista ha afegit que les responsabilitats del "cas Bárcenas" s'han de dirimir al Congrés i que, per aquest motiu, el PSOE ha plantejat la creació d'una comissió d'investigació en què es pugui saber què va passar i per què Rajoy "ha mentit molt". "Deixem que treballi la justícia i que se sàpiga al Parlament la veritat sobre el que han estat més de 20 anys de finançament irregular", ha manifestat.

No obstant, ha dit que hi ha un rerefons polític "més enllà del que diguin els tribunals perquè el president va comparèixer de mala gana al Parlament espanyol per dir moltes mentides".

D'altra banda, sobre el conflicte de Gibraltar, Rubalcaba ha recordat que els socialistes faran costat al govern espanyol en la crisi, però critica que les restriccions a la frontera siguin a la mobilitat de les persones i no pas als moviments de capital fraudulent per evadir impostos i blanquejar diner negre.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut