Barcelona

Rivera presenta a Barcelona la plataforma Movimiento Ciudadano davant d'un miler de persones

L'endemà de l'enquesta del CEO, que va donar a Ciutadans el tercer lloc en cas que es fessin eleccions ara, i un mes després de fer-ho a Madrid, el partit d'Albert Rivera ha presentat a Barcelona la plataforma Movimiento Ciudadano, plantejada per participar en la política espanyola reforçats per l'augment del suport popular.

RedaccióActualitzat

L'endemà de l'enquesta del CEO, que va donar a Ciutadans el tercer lloc en cas que es fessin eleccions ara, i un mes després de fer-ho a Madrid, el partit d'Albert Rivera ha presentat al Palau de Congressos de Barcelona davant d'un miler de persones la plataforma Movimiento Ciudadano, plantejada per participar en la política espanyola reforçats per l'augment del suport popular.

Aquest projecte s'ha estrenat amb un programa de mínims sobre regeneració de la vida política, com les primàries obligatòries, les llistes obertes a les eleccions i un pacte nacional per l'educació. Amb aquest programa, ja ha aconseguit 40.000 adhesions i té programats actes de presentació a ciutats com València, Bilbao i Sevilla.

L'exministre socialista Antonio Asunción ha encapçalat el grup de personalitats que donen suport a la plataforma, on predominen periodistes i advocats. Rivera, però, encara no ha aclarit si el moviment es convertirà en partit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut