Els dos terratrèmols registrats han estat de 2,7 i 2,8 graus a l'escala de Richter. (Foto: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya)
Els dos terratrèmols registrats han estat de 2,7 i 2,8 graus a l'escala de Richter. (Foto: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya)
L'Hospitalet de l'Infant

Registrats dos terratrèmols de 2,7 i 2,8 graus a l'escala de Richter davant l'Hospitalet de l'Infant

Els sismes, de 2,7 i 2,8 graus a l'escala de Richter, no han provocat danys personals ni materials

RedaccióActualitzat

Protecció Civil de la Generalitat i l'Institut Geogràfic Nacional del Ministeri de Foment han detectat aquest matí dos petits sismes davant la costa de l'Hospitalet de l'Infant, al Baix Camp, que no han causat danys materials ni personals, de 2,7 i 2,8 graus a l'escala de Richter. Els sismes han tingut lloc a 11 quilòmetres de profunditat.

El primer terratrèmol s'ha registrat a les 9.04 hores i ha estat el de magnitud més petita, 2,7 graus. El següent, a les 9.42, ha estat de 2,8 graus. Ni el telèfon 112 ni les policies locals ni els ajuntaments dels municipis més propers a l'epicentre han rebut cap trucada relacionada amb els terratrèmols.

Es tracta del setè sisme que es produeix a la zona des del 28 d'octubre, dels quals dos van superar els 2 graus a l'escala de Richter: el més gran va registrar 2,2 graus el mateix 28 d'octubre. En els darrers 5 dies s'han registrat 5 petits sismes entre l'Ametlla de Mar i Vandellòs.

Anar al contingut