Madrid

Rajoy: "Les decisions més necessàries són moltes vegades les més difícils de prendre"

Mentre creix la pressió perquè el president del govern espanyol comparegui al Congrés per donar explicacions sobre el "cas Bárcenas", Mariano Rajoy ha assegurat que "les decisions més necessàries són moltes vegades les més difícils de prendre". Ho ha dit durant la presentació d'una conferència del president balear José Ramón Bauzá a Madrid, acompanyat per la vicepresidenta del govern espanyol i 4 ministres.

RedaccióActualitzat
Tots els ulls estan posats aquest dilluns en el president del govern espanyol, ja que s'espera que els pròxims dies decideixi si compareix al Congrés per donar explicacions pel "cas Bárcenas". Per això s'espera amb gran interès el que Mariano Rajoy pugui dir en la roda de premsa que aquest migdia farà al palau de La Moncloa, després de reunir-se amb el primer ministre romanès.

Abans, però, Rajoy ha assistit a
un esmorzar-conferència al Fòrum Europa, on ha presentat el president de les Balears, José Ramón Bauzá. En aquest context ha assegurat que les decisions "més necessàries són moltes vegades les més difícils de prendre".

Rajoy ha fet aquestes declaracions acompanyat per la videpresidenta Soraya Sáez de Santamaría i quatre ministres del seu govern: el de Defensa, Pedro Morenés; la de Foment, Ana Pastor; la de Sanitat, Ana Mato, i el d'Agricultura, Miguel Arias Cañete.

Rajoy ha dedicat el gruix del seu discurs a elogiar la trajectòria de Bauzá, de qui ha dit que és un polític d'"idees clares i caràcter obert" que ha liderat un procés de "renovació obert i exemplar, molt difícil". "Ha actuat amb el valor de qui sap que les decisions més necessàries són moltes vegades les més difícils de prendre", ha afegit el president espanyol.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut