El líder del PP, Mariano Rajoy, en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
El líder del PP, Mariano Rajoy, en una imatge d'arxiu (Foto: EFE)
Madrid

Rajoy diu que el 2010 ha estat "l'any de les retallades socials" quan Zapatero va dir que seria el de la recuperació

El president del PP, Mariano Rajoy, ha assegurat que l'any 2010 ha estat "l'any de les retallades socials" i ha recordat que fa un any el cap de l'executiu, José Luis Rodríguez Zapatero, havia manifestat que aquest any seria l'any de la recuperació econòmica. Segons ha dit, les seves promeses s'han quedat "en paraules", com "tantes altres vegades". Tot i això, Rajoy ha reiterat que el seu partit donarà suport al govern en tot el que sigui bo per a l'interès general dels ciutadans, perquè Espanya no es pot permetre que el 2011 sigui una altra vegada un any perdut, i ha assegurat que estaran a l'altura de les circumstàncies.

Actualitzat
En una roda de premsa en què ha fet balanç de l'any 2010, Rajoy s'ha mostrat convençut que "cal un profund canvi a Espanya" perquè tot pugui millorar, sobretot després de "molts anys d'inacció" o d'"anar en direccions equivocades". Segons el parer de Rajoy, "no hi ha confiança possible quan la crisi no s'explica" i es "reacciona amb mesures inconcretes o atropellades o imposades des de fora".

El líder popular s'ha mostrat convençut que Espanya pot mirar al futur amb confiança perquè hi ha "recursos humans", un capital construït en les últimes dècades de camí democràtic i una societat forta que "no es resigna a la decadència". En aquest sentit, ha subratllat que a Espanya hi ha "bons emprenedors i excel·lents empreses" i ha comentat que les coses funcionen "quan hi ha un govern que genera les condicions necessàries, com s'ha demostrat recentment", en referència als anys de govern del seu partit.

El Grup Popular ha difós un document amb el títol "Agreujament de la crisi, agonia del govern", en què repassa les dades econòmiques i les "retallades socials" d'aquest any.
Anar al contingut