Carles Puigdemont ha rebut Rafael Ribó a la Generalitat aquest dilluns a la tarda
Carles Puigdemont ha rebut Rafael Ribó a la Generalitat aquest dilluns a la tarda

Rafael Ribó entrega a Puigdemont l'Informe del Síndic del 2015

El síndic de greuges i el president de la Generalitat han tractat també sobre l'aplicació dels protocols contra els abusos sexuals als Maristes

RedaccióActualitzat

El president Carles Puigdemont ha rebut aquest dilluns a la tarda al Palau de la Generalitat el síndic de greuges, Rafael Ribó.  El síndic li ha presentat l'informe anual de la institució corresponent al 2015, que la setmana passada va entregar també a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Segons l'informe, l'any passat es van registrar més de 10.000 queixes de ciutadans al síndic, cosa que representa un increment del 10 per cent respecte al 2014. Un terç de les queixes feien referència a polítiques socials. La d'avui és la primera entrevista entre els dos dirigents des que Puigdemont va accedir a la presidència de la Generalitat.

Puigdemont i Ribó també han preparat la reunió que demà mantindrà el síndic amb representants del govern català i espanyol, de la fiscalia i del Tribunal Superior de Justícia sobre l'aplicació dels protocols contra els abusos sexuals a infants en el cas dels Maristes de Barcelona.

Anar al contingut