Barcelona

Pujol diu que l'actual crisi és un "drama" per a Catalunya, que fins i tot es juga la Generalitat

Precisament avui que es reuneix el Consell de Política Fiscal i Financera que examinarà els plans de les autonomies per corregir els comptes, l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha alertat del perill que comporta el dèficit per a algunes comunitats. Ha criticat durament la cultura de fer infraestructures a crèdit i pagar-les durant anys. Creu que això ha posat en perill fins i tot la mateixa Generalitat.

RedaccióActualitzat
Durant un esmorzar organitzat pel centre d'Estudis Jordi Pujol, l'expresident de la Generalitat ha expressat la preocupació que li produeix els deutes a llargs termini que la Generalitat té per pagar infraestructures perquè, diu, ningú sap que passarà en un futur. Com a exemple ha citat les obres d'ampliació de l'Eix Transversal que es van fer, ha recordat, un mes abans de les eleccions a pagar en 20 anys.

Pujol s'ha preguntat si arribarem d'aquí 20 anys, "si d'aquí quatre dies ens intervindran i ens trauran l'empresa... a preu de saldo".

Pujol ha advertit que l'actual crisi del deute és un "drama" per a Catalunya, que s'ho juga tot, fins i tot "està en joc la Generalitat".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut