Carles Puigdemont i Felip VI en una imatge d'arxiu
Brussel·les

Puigdemont diu que el rei serà "benvingut a la República" quan demani perdó per l'1-O

Diu que Felip VI ha de demanar perdó "pel seu paper inconstitucional l'octubre passat"

RedaccióActualitzat

Carles Puigdemont ha fet aquest diumenge un tuit sobre la polèmica de la rebuda que les autoritats de Catalunya faran al rei Felip VI amb motiu de la inauguració del Mobile World Congress.

Puigdemont diu que Felip VI serà "benvingut a la República de Catalunya" i se'l rebrà com correspon a la màxima autoritat d'Espanya quan demani perdó pel seu paper "inconstitucional" i el seu discurs de l'octubre passat.

 

 

El president del Parlament, Roger Torrent, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, van anunciar ahir, dissabte, que no participaran en els actes de rebuda a Felip VI amb motiu de la inauguració de l'MWC. Sí que participaran tots dos en el sopar de gala d'aquesta nit al Palau de la Música, amb què s'obrirà el congrés de mòbils.

De fet, el govern, que va ser destituit per l'aplicació de l'article 155, no enviarà cap representant a la inauguració del Mobile. Els màxims representants d'Empresa i Coneixement, en absència del conseller, han declinat la invitació, com també va fer aquesta setmana el secretari de Telecomunicacions, Jordi Puigneró.

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155Govern empresonatMobile World Congress
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut