Barcelona

Primeres imatges de la furgoneta a la Rambla, gravades per càmeres de seguretat

Altres gravacions permeten veure com la gent va fugir del lloc dels fets a corre-cuita, fins i tot a centenars de metres de distància

RedaccióActualitzat

Una càmera de seguretat va gravar des d'un establiment de la Rambla el moment en què passava la furgoneta pel mig de la Rambla atropellant totes les persones que podia. La imatge, gravada des d'un primer pis, permet veure com la gent s'aparta a corre-cuita just abans que el vehicle passi a gran velocitat pel centre del passeig. Unes altres càmeres de seguretat van gravar a peu de carrer com la gent fugia del passeig.

La reacció del dependent d'una gelateria de la Rambla

En el moment de l'atropellament a la Rambla, la càmera de seguretat d'una gelateria mostra com el responsable de l'establiment, després d'esparverar-se pel que acaba de veure, facilita l'entrada de la gent espantada que fuig:

La gent va córrer centenars de metres fugint

Una altra gravació, en aquest cas feta per un videoaficionat amb el seu telèfon mòbil des d'un terrat de la Ronda Universitat, permet veure com la gent va fugir corrents de la zona de l'atropellament. Aquestes persones van fer centenars de metres sense aturar-se i es ficaven als portals que trobaven oberts buscant refugi:

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut