Sergio González, el nou entrenador de l'Espanyol (Foto: EFE)
Espanyol

Primera presa de contacte entre Sergio González i els jugadors de l'Espanyol

Els jugadors de l'Espanyol han conegut oficialment Sergio González en el primer dia de feina, que ha consistit en una trobada entre el nou entrenador i la plantilla a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Demà serà el torn per a les revisions mèdiques i les proves físiques.

Actualitzat

La tornada a la feina dels jugadors de l'Espanyol ha estat molt suau. De fet, la plantilla no s'ha vestit de curt. La primera jornada ha consistit en una trobada, aquesta tarda, entre Sergio González i els seus homes als vestidors de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Així, les dues noves incorporacions blanc-i-blaves fins ara, Arbilla i Salva Sevilla, ja han conegut els seus nous companys. Els únics absents en la trobada han estat els dos mundialistes (el mexicà Héctor Moreno, lesionat, i l'uruguaià Stuani) i Thiévy, que tenia permís del club perque està a punt de ser pare de nou.

Sergio ha explicat als seus jugadors com ha estructurat la pretemporada. D'entrada, ha dividit la plantilla en tres grups, que demà es repartiran entre la Clínica Creu Blanca, el CAR de Sant Cugat i la Ciutat Esportiva per efectuar les proves mèdiques i físiques prèvies a l'inici dels entrenaments. Divendres, l'equip realitzarà la primera sessió i diumenge marxaran a l'"stage" de la Vall d'Aran.

 

Anar al contingut