Els jutjats de Reus
Els jutjats de Reus
Badalona

Presó per al conductor de l'accident mortal d'Argentona, llibertat per al de Montbrió

Al Maresme, va morir la passatgera d'una moto, i al Baix Camp les víctimes van ser dos ciclistes

Actualitzat

Presó provisional sense fiança per al conductor detingut en relació amb l'accident mortal d'un motorista dissabte passat a Argentona, al Maresme.

El jutge l'acusa d'homicidi per imprudència, lesions greus per imprudència, conducció temerària i omissió del deure de socors, entre altres.

El detingut és un home de 46 anys, veí de Sant Adrià de Besòs, que dissabte va fugir després de protagonitzar un accident a la C-32 a Argentona.

La passatgera de la motocicleta va morir a l'acte i el conductor va ingressar en estat crític a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. Segons els testimonis, el detingut conduïa de manera temerària i va donar positiu en les proves de drogues i alcohol.

El conductor de Reus que va atropellar dos ciclistes, en llibertat
 


La decisió del jutge ha estat diferent en el cas de l'accident mortal de Montbrió del Camp. El conductor de Reus detingut per l'atropellament mortal de dos ciclistes diumenge en aquest municipi del Baix Camp ha quedat en llibertat amb mesures cautelars

Al detingut, un jove de 18 anys de Reus que anava drogat, se li ha retirat el carnet de conduir i el passaport. El jutge l'obliga a comparèixer cada setmana als jutjats i li prohibeix sortir del país. 

Al noi, un conductor novell, se l'acusa de dos delictes d'homicidi per imprudència greu i conducció temerària per haver donat positiu en el test de drogues.

L'accident va passar a primera hora del matí, després que el conductor va envair el carril contrari i va envestir frontalment un grup de quatre ciclistes veïns de Riudoms. Dos d'ells van morir a l'acte.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut