Els prínceps Guillem i Enric arribant al famós Royal Albert Hall per assistir a la preestrena (Reuters)
Els prínceps Guillem i Enric arribant al famós Royal Albert Hall per assistir a la preestrena (Reuters)
Londres

Les crítiques deixen pels núvols l'últim film de "Star Wars" a la preestrena a Londres

Els prínceps Guillem i Enric han assistit a la preestrena d'"Els últims Jedi", que divendres arriba als nostres cinemes

Actualitzat

S'ha fet a Londres la preestrena d'"Els últims Jedi", la vuitena entrega de "Star Wars", que divendres arriba als nostres cinemes. I les crítiques són molt positives. Hi ha qui s'atreveix a dir que és la millor de tota la saga. La majoria dels crítics la destaquen amb quatre o cinc estrelles, la consideren molt espectacular i fresca, i entre els pocs retrets hi ha els que pensen que és massa llarga. Dura dues hores i mitja.

La preestrena, al Royal Albert Hall de la capital britànica, s'ha fet amb la presència dels actors del film i dels prínceps Guillem i Enric. No hi han faltat un munt de fans, alguns dels quals disfressats dels personatges de la saga. 

El director general del grup Disney ha dit que és un film sorprenent, amb moltes coses que el públic no s'espera. Els últims 45 minuts, ha remarcat, "són els més potents que he vist mai al cinema, no puc dir res més".

 

 

"The London Times" diu que "Els últims Jedi" és "un film molt enginyós, una meravella, un espectacle visual amb un poder emocional inesperat". Mentre que "The Washington Post" subratlla "l'humor irreverent i l'amor venerable pel text original". 

Per cert, que Guillem i Enric hi anaven en qualitat de prínceps però també hi haurien pogut anar com a extres, perquè van participar en algunes escenes com a soldats de l'imperi, els dolents. Escrita i dirigida per Rian Johnson, explica el retorn dels Jedi per defensar la República en una galàxia en perill.

 

Notícia relacionada: Per què la saga "Star Wars" s'ha convertit en un fenomen mundial?

Anar al contingut