Nou tràiler de Star Wars, la vuitena entrega arribarà al desembre

La nova pel·lícula de la saga porta el títol de "L'últim Jedi" i acomiada la princesa Leia després de la mort de l'actriu Carrie Fisher que encarna el personatge.

RedaccióActualitzat

Disney ha fet públic, aquest dimarts a través del compte oficial de Twitter, el segon tràiler de la nova entrega de la saga de "Star Wars": "The last Jedi", "Lúltim jedi", que s'estrenarà el 15 de desembre. Escrita i dirigida per Rian Johnson, el film reprèn la història de Rey, interpretat per Daisy Ridley, i Finn, paper que encarna John Boyega.

 

 

 

En aquest nou capítol, hi apareixeran, entre molts altres, Mark Hamill en el paper de Luke Skywalker i també la desapareguda Carrie Fisher, que va rodar algunes escenes com a Leia Organa abans de morir el desembre passat i una de les grans incògnites de la nova entrega és saber com pensa tancar Disney l'etapa del seu personatge.

 

En aquest avançament es pot veure com una de les protagonistes de la nova trilogia assaja amb la seva espasa làser amb Luke Skywalker, el protagonista de la trilogia original. L'actriu Daisy Ridley és Rei l'hereva de Mark Hamill, Luke Skywalker i del poder Jedi.

 

John Boyega és Finn el cap de l'exèrcit i Adam Driver és el costat fosc de Rei, el seu germà bessó i hereu de Darth Vader.

 

 

Sigui estratègia comercial o no, el director i guionista de la pel·lícula, Rian Johnson, ha fet una piulada dient que els fans s'abstinguin de veure aquest nou tràiler perquè considera que hi ha massa espòilers.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut