Pla mig de l'estat en què ha quedat la pancarta que reclama la llibertat dels "presos polítics" de l'Ajuntament de Blanes, aques…
Pla mig de l'estat en què ha quedat la pancarta que reclama la llibertat dels "presos polítics" de l'Ajuntament de Blanes, aquest 11 d'octubre de 2018. (Horitzontal)

Pinten de negre la pancarta que reclama la llibertat dels "presos polítics" de la façana de l'Ajuntament de Blanes

Actualitzat

ACN Blanes.-Uns brètols han pintat de negre la pancarta que reclama la llibertat dels "presos polítics" de la façana de l'Ajuntament de Blanes (Selva). La Policia Local ha obert diligències i està revisant les càmeres de seguretat de l'edifici per esbrinar qui ha perpetrat l'atac. Aquest és el tercer atac que pateix l'estructura. El 20 de setembre el consistori va tornar-la a penjar per última vegada una mica més amunt i amb una estructura més reforçada per evitar nous actes vandàlics.

La pancarta amb el lema 'Llibertat presos polítics' ha patit un nou atac aquesta matinada. Una brètols han pintat de negre la frase "presos polítics". La Policia Local del municipi ha obert diligències i està revisant les càmeres de seguretat que hi ha a l'Ajuntament. També han agafat mostres de les restes de pintura que hi ha sota la pancarta i que ha tacat d'aquest color els balcons de l'edifici. Aquesta és la tercera vegada en poques setmanes l'estructura pateix desperfectes. El 20 de setembre el consistori va penjar-ne una de nova una mica més amunt i amb una estructura més reforçada per evitar nous incidents. L'estructura es va instal·lar a la façana de l'edifici municipal després que el ple de mes de març aprovés per 13 vots a favor una moció on s'instava a posar-la. L'Ajuntament ja hi havia col·locat una primera pancarta però va decidir retirar-la per evitar actes vandàlics durant les manifestacions posteriors a l'1-O.

Anar al contingut