Pere Navarro en una imatge d'arxiu
Pere Navarro en una imatge d'arxiu
Barcelona

Pere Navarro critica "els que viuen perquè no canviï res" després de quedar fora de les llistes del PSC

L'exprimer secretari del PSC contesta als que l'han deixat fora de la llista que "mai va pensar que veuria segons quines coses"

RedaccióActualitzat

Pere Navarro no anirà a la llista del PSC al Congrés ni al Senat. Finalment, l'opinió de Carme Chacón s'ha imposat i l'exprimer secretari dels socialistes no es presentarà a les eleccions.

Les llistes s'han aprovat aquest dissabte en un Consell Nacional extraordinari. En la seva intervenció en la trobada, Navarro ha criticat la decisió. L'exdirigent dels socialistes ha denunciat els que "viuen perquè no canviï res".

"Mai no vaig pensar que veuria segons quines coses, però, per desgràcia, alguns ens tenen acostumats a fer el que sigui per defensar els seus interessos."

En la seva intervenció al Consell Nacional, Navarro ha estat contundent:

"Bon viatge, però que no comptin amb la meva companyia. Crec que mai m'he comportat amb ells com ells amb mi, però què hi farem."

Navarro ha explicat que, per a ell, "el socialisme és una forma de vida, no un 'modus vivendi'" i que el seu partit és "molt més que anar o no en una llista".

L'exprimer secretari del PSC ha reconegut que tenia "il·lusió" per obrir "una nova etapa" a Madrid i aportar el seu "granet de sorra" a un projecte de reforma federal.

A les xarxes socials, Pere Navarro ha penjat aquest tuit:


"Alliberat per opinar, dir i fer"

Navarro ha anunciat que obre "una nova etapa amb tristesa, sense rancors", però en la qual se sent "alliberat per opinar, dir i fer" el que cregui.

L'exdirigent socialista ha garantit que seguirà treballant "per aconseguir que el PSC sigui el que alguns odien: un partit nou, sense velles formes de poder, amb idees de transformació".

Perdó i agraïment

Pere Navarro ha reconegut que els últims anys han estat durs i ha demanat disculpes pels errors comesos.

L'exlíder del PSC ha expressat el seu agraïment als qui li han seguit brindant el seu suport, en una època en la qual uns van decidir anar-se'n a "altres partits, a altres plataformes o a altres països". Pere Navarro s'ha dirigit especialment al seu successor, Miquel Iceta.

"Aguanta, alguns no et mereixen, però la gran majoria d'aquest partit t'estima."

Anar al contingut