Patxi López (EFE)
Patxi López (EFE)
Madrid

Patxi López veu la consulta com una "tapadora per ocultar" la voluntat d'avançar cap a la independència

En un esmorzar informatiu a Madrid, el líder dels socialistes bascos no ha descartat que s'acabi presentant a les primàries per liderar el PSOE. Això sí, ha reclamat "que es respectin els temps".

RedaccióActualitzat
El secretari general dels socialistes bascos, Patxi López, ha acusat els nacionalismes de falta de claredat."Habitualment els nacionalistes amaguen amb bones paraules el seu objectiu, i el seu objectiu és avançar cap a la independència", ha assegurat López, per qui "tot això que sentim a Catalunya del dret a decidir, la consulta... en el fons no és més que una tapadora per ocultar el que en realitat volen, que és avançar cap a un estat independent".
 
En un esmorzar informatiu a Madrid, el líder dels socialistes bascos no ha descartat que s'acabi presentant a les primàries per liderar el PSOE. Això sí, ha reclamat "que es respectin els temps", ja que considera que és més important el projecte que "la foto d'un cartell". "La  nostra obligació és fer primer una oferta creïble a la ciutadania", ha conclòs el líder dels socialistes bascos.
Anar al contingut