Barcelona

Òmnium Cultural organitza un acte per qüestionar la legitimitat del TC amb l'Estatut

Òmnium Cultural ha convocat sindicats, patronal, diferents entitats de la societat civil i partits polítics a participar en un acte per qüestionar la legitimitat del Tribunal Constitucional (TC) amb l'Estatut. Amb el lema "Junts! Per Catalunya", l'entitat vol fer una crida a la societat catalana a estar unida i exigir al TC que respecti el que el poble de Catalunya ha aprovat en referèndum. A més, Òmnium Cultural denuncia que l'Estat està incomplint el pacte amb Catalunya.

Actualitzat
Abans que el TC emeti una sentència sobre els recursos d'inconstitucionalitat contra l'Estatut de Catalunya, Òmnium vol posar de manifest la manca d'autoritat de l'alt tribunal per distorsionar la voluntat dels catalans.

També destaca el comportament de la classe política catalana, a la qual retreu un excés de tacticisme i la lluita pel poder en el si dels partits però també entre ells. Segons Òmnium Cultural, totes les formacions catalanes han de deixar de banda les seves diferències i han d'estar unides per defensar els interessos de Catalunya.

L'acte es farà aquest dimecres a les vuit del vespre al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). També es pot donar suport a la campanya a través del web de l'entitat, tant individualment com representant una associació.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut