Susqueda

Acaben de pentinar el pantà de Susqueda i ara hi faran batudes puntuals per trobar la parella desapareguda

Aquest diumenge, els equips d'emergència han treballat en un tram de set quilòmetres, tant per aigua com per terra i aire

RedaccióActualitzat

Els equips d'emergències donen per acabada l'operació de recerca per terra, aigua i aire dels dos joves del Maresme desapareguts fa deu dies.

Ja s'ha pentinat tota l'àrea del pantà de Susqueda, des de la presa fins al pont de Sau, on van aparèixer enfonsats el cotxe i el caiac dels joves.

Ara, els treballs de recerca se centraran en zones més delimitades i només hi participaran els Mossos.

Durant aquest diumenge, els equips han treballat en un tram de set quilòmetres, tant per l'aigua, on els submarinistes pentinen la part baixa de la presa, com per terra i aire, amb l'ajuda d'un helicòpter. 

És una zona de difícil accés, i el fet que al fons del pantà hi hagi molt fang també està complicant la recerca.

 

Dissabte, més d'un centenar d'efectius, entre Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i voluntaris, també van rastrejar la zona del pantà on els gossos van localitzar dijous un rastre humà.

 

La parella del Maresme va anar a fer caiac al pantà de Susqueda el dijous 24 d'agost i des de llavors no se n'ha sabut res més. El cotxe que conduïen va aparèixer enfonsat dins del pantà. Els investigadors creuen que el vehicle no va caure a l'aigua per accident.

Uns nois van trobar el caiac de la parella mig enfonsat i amb pedres a dins.

Anar al contingut