Imatge després d'extreure el cotxe de l'embassament
Imatge després d'extreure el cotxe de l'embassament
Susqueda

Troben dins del seu cotxe les carteres dels joves desapareguts a Susqueda

Els bombers confirmen que no hi havia ningú a l'interior, mentre els Mossos han fet pública una imatge de la parella captada per una càmera de seguretat

RedaccióActualitzat

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra continuen buscant els dos joves desapareguts quan anaven a practicar caiac al pantà de Susqueda, a la Selva, després de treure el vehicle del fons del pantà, que va ser localitzat aquest dilluns al vespre.

Després d'extreure el cotxe de l'embassament s'ha confirmat que no hi havia ningú al seu interior. El que sí que hi han trobat són les carteres dels dos joves. Quan s'ha fet fosc s'han suspès les tasques de recerca, que continuaran aquest dimecres centrades a buscar-los dins l'embassament.

Els Mossos publiquen una imatge de la parella

A pesar d'això, els Mossos han fet pública aquest dimarts al vespre una imatge dels dos joves, aparentment captada per la càmera de seguretat d'una entitat bancària o establiment similar. L'han publicat a Twitter amb la petició que, si algú en té alguna referència, que els ho facin saber:

 


Desapareguts des de dijous

Aquest dilluns també es va trobar el caiac que pertany a la parella, de 21 i 23 anys, la família dels quals va presentar dissabte dues denúncies de desaparició a les comissaries d'Arenys de Mar i Premià de Mar, al Maresme. La pista es va perdre dijous a Susqueda, on havia explicat a les famílies que anaven a fer una activitat amb caiac.

Durant aquest dimarts, els Bombers i els Mossos mantenen el dispositiu de recerca, que se centra a la zona del pantà on va ser trobat el cotxe, tant a l'aigua com a terra.

Els Bombers hi participen amb unitats del Grup d'Actuacions Especials (Grae) subaquàtic amb dues embarcacions, quatre dotacions terrestres i l'helicòpter amb Grae de muntanya, i els Mossos, amb la unitat canina, la unitat subaquàtica i la de muntanya.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut