Rangel, a la presentació de Societat Civil Catalana.
Rangel, a la presentació de Societat Civil Catalana.
Barcelona

Navarro diu que Rangel va anar la presentació de Societat Civil Catalana en representació del PSC

Ho assegura Pere Navarro arran de les crítiques d'Avancem

RedaccióActualitzat

Joan Rangel va assistir a la presentació de la plataforma Societat Civil, contrària a la independència, no pas a títol individual, sinó en nom de tot el PSC. Així ho ha assegurat el líder del partit, Pere Navarro, després de les crítiques d'Avancem. Navarro creu que aquest cas no té res a veure amb el de Fabián Mohedano, apartat de la direcció per haver anat a un acte d'ERC a favor de la consulta.

En unes declaracions a l'agència EFE, Navarro ha marcat diferències recordant que Mohedano va assistir a l'acte d'ERC a títol personal. També ha ressaltat que Societat Civil Catalana és una entitat que no es presenta a les eleccions, a diferència d'Esquerra, i, per tant, no és cap adversari dels socialistes.

Avancem, corrent crític del PSC al qual pertany Mohedano, ha demanat a la comissió de garanties del partit que estudiï el cas de Rangel per si cal establir algun tipus de mesura sancionadora. Rangel, diputat al Congrés i exdelegat del govern espanyol a Catalunya, no va ser l'únic representant d'un partit present a la presentació de Societat Civil Catalana. També n'havia del Partit Popular i de Ciutadans.

Anar al contingut