Vic

MVLAb, principal novetat del renovat Mercat de Música Viva de Vic

El pròxim 14 de setembre Vic donarà el tret de sortida a la 23a edició del Mercat de Música Viva, una edició redefinida i que posa més l'accent en la trobada professional. La nova direcció artística, encapçalada pel músic Marc Llobet, ha creat el MVLab, un paraigua que aglutina tot allò que pot interessar als professionals del sector, i que vol ser el "nucli essencial" de la projecció nacional i internacional del Mercat. El Mercat, però, no deixa de banda l'aparador de música en directe que sempre ha estat.

Actualitzat
MVLab, la principal novetat del Mercat de Música Viva de Vic, que se celebrarà del 14 al 18 de setembre, aglutina conferències, jornades de "networking", "speed dating", "workshops" o taules rodones, entre altres activitats. La nova direcció artística del certamen, que té dos assessors musicals, Maria Lladó i Oriol Roca, ha establert un circuit programàtic per poder "tastar adequadament aquella part de la programació que pot resultar més interessant" als programadors.

En aquest sentit, s'han seleccionat les bandes "que contribueixin a l'argumentació objectiva de la programació: identitat pròpia, trajectòria, solidesa de l'empresa de management, nou espectacle a presentar, risc artístic, capacitat de connectar amb el públic i un llarg etc".

El MMVV manté un cartell de més de 50 actuacions a la plaça Major. Carles Santos & Cabo San Roque, Achilifunk i la Ensemble Taller de Músics, Els Pets, Joan Chamorro i Andrea Motis i La Iaia en són alguns.

Anar al contingut